Inovație și tehnologie avansată

Hikvision, lider mondial în furnizarea de soluții și produse de supraveghere video, a prezentat noile tehnologii bazate pe inteligență artificială (AI) dezvoltate pentru diverse piețe verticale. Aceste soluții inovatoare acoperă domenii esențiale precum orașele inteligente, transportul, retailul, educația, energia și medicina. Printre tehnologiile avansate prezentate, s-au numărat:

Orașe Inteligente: Soluții integrate pentru managementul traficului, securitatea publică și infrastructuri eficiente.
Transport: Sisteme de monitorizare și control pentru siguranța și eficiența transporturilor.
Retail: Tehnologii de recunoaștere facială și analize de comportament pentru îmbunătățirea experienței clienților.
Educație: Platforme de e-learning și securitate pentru instituțiile educaționale.
Energie: Soluții pentru monitorizarea și optimizarea consumului de energie.
Medicină: Sisteme avansate de imagistică medicală și monitorizare a pacienților.

Hikvision
SURSA FOTO: Hikvision

Extinderea afacerii Hikvision

Hikvision nu se limitează doar la supravegherea video, extinzându-și activitatea în zone precum robotica, electronica auto, stocarea inteligentă, detectia cu raze X, securitatea la incendiu și efracție, dar și imagistica medicală.

Această diversificare arată angajamentul companiei de a inova și de a răspunde nevoilor tot mai complexe ale pieței globale.

NEI Holding: Partener de încredere pentru tehnologii moderne în România

Grupul de firme NEI Holding se angajează să ofere clienților săi acces la aceste noi tehnologii, fiind deschis permanent noutăților din industria de securitate. NEI Holding garantează soluții integrate moderne la prețuri competitive, asigurându-se că toţi clienții săi beneficiază de opţiuni aferente celor mai avansate și eficiente tehnologii disponibile.

Hikvision
SURSA FOTO: Hikvision

Colaborare de succes cu Hikvision

“Mulțumim partenerului nostru, Hikvision, pentru oportunitatea de a cunoaște aceste inovații și pentru colaborarea excelentă dintre companiile noastre. Vizita a fost o experiență valoroasă, care ne-a oferit o perspectivă aprofundată asupra modului în care tehnologia poate transforma diverse sectoare și poate contribui la crearea unui viitor mai sigur și mai eficient.

NEI Holding rămâne dedicat misiunii de a aduce cele mai bune soluții tehnologice pe piață, sprijinind dezvoltarea continuă a orașelor inteligente și a infrastructurilor moderne. Alături de Hikvision, ne propunem să ne menținem în fruntea inovației tehnologice, oferind clienților noștri cele mai avansate soluții de securitate și management”, a declarat Eugen Ghinea.

Hikvision are peste 42.000 de angajați la nivel global, dintre care mai mult de 20.000 sunt ingineri dedicați cercetării și dezvoltării (R&D). Compania investește între 7% și 8% din veniturile anuale în cercetare și dezvoltare, asigurându-se astfel că rămâne în fruntea inovației tehnologice. La rândul său, NEI Holding derulează activităţi angrenând o echipă locală de peste 2.000 de membri.

“Reprezentăm două companii cu valori comune: interesul pentru tehnologie și inovație, angrenarea unor forțe masive de muncă și stabilitate pe piață, cu peste 20 de ani de experienţă. Sunt principiile pe care ne bazăm colaborările pe termen lung”, a adăugat Mihaela Neicu, vicepreședinte NEI Holding.

Pentru mai multe informații despre produsele și soluțiile bazate pe tehnologie inteligenta cu AI, vizitați website-ul www.neiholding.ro și descoperiți cum poate contribui grupul antreprenorial românesc NEI Holding la succesul proiectelor dumneavoastră.

Articol susținut de NEI Holding.