Uriașul” lui Sorin Bontea, așa cum a fost numit de concurenții de la “Chefi la cuțite”, a subliniat încă de la început că, de fapt, sezonul cu numărul șase al emisiunii a fost câștigat de el și de Silviu Nedelea, colegul de echipă.

“Câștigătorii sezonului șase suntem doi. Suntem eu cu Silviu. Și echipa albastră”, a declarat Mihai Munteanu, câștigătorul de la “Chefi la cuțite”, în cadrul emisiunii “Prietenii de la 11”.

Munti a mai spus că o parte din bani îi va împărți cu ai lui colegi care au făcut parte din echipa albastră, condusă de chef Sorin Bontea. Desigur, își dorește ca o sumă importantă să o folosească după bunul plac, desigur, cu acordul soției. Iar o altă sumă va fi folosită pentru locuința pe care plănuiește să o ia cu partenera lui de viață.

“În primul rând, am niște datorii față de echipă, pe care trebuie să le plătesc. Noi ne-am aranjat cărțile înainte de finală și ne-am spus că fiecare dintre noi va primi câte ceva. Pentru că am și spus, sezonul șase a fost câștigat de echipa albastră. Cu restul, dacă-mi dă nevastă-mea voie să cheltuiesc câțiva din ei, ok, dar cel mai probabil cred că vom pune pentru apartamentul pe care vrem să îl luăm împreună”, a mai declarat acesta.

Iar asta nu e tot! O parte din cei 30.000 de euro câștigați de Mihai Munteanu în cel de-al șaselea sezon de la “Chefi la cuțite” va fi donată. Dezvăluirea a fost făcută de colegul câștigătorului de echipă, Silviu Nedelea, care este considerat marele învins al finalei de la îndrăgitul concurs culinar de la Antena 1.

“O parte din bani vrem să-i donăm. Soția mea este implicată în mai multe bloguri de donare și vrem să donăm niște bani”, a explicat Silviu Nedelea, care a început competiția în echipa roșie, a lui Florin Dumitrescu, potrviit Cancan.ro.