Potrivit reprezentanţilor Primăriei Municipiului Bucureşti, de la ora 17.00 până la ora 22.30 peste 70.000 de persoane au vizitat Naţional Arena.
Primarul Sorin Oprescu a anunțat că astăzi, începând cu ora 17.00, toți doritorii pot vizita noua arenă construită pe amplasamentul fostului stadion 23 August.
„Îi invit pe bucureşteni să vină la stadion. Voi avea bucuria să le strâng mâna pentru răbdarea şi încrederea pe care au avut-o. Vom face noapte albă. O noapte albă la stadion”, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, cu prilejul vizitei făcute vineri la Naţional Arena.

Potrivit acestuia, inaugurarea oficială va avea loc în data de 6 septembrie la meciul cu selecţionata Franţei din preliminariile Campionatului European de Fotbal 2012, după care vor mai fi organizate două evenimente sportive sau culturale.

Cei prezenţi la noaptea albă a Arenei Naţionale vor putea face un tur al stadionului şi vor vizita tribunele şi peluzele. De asemenea, invitaţii vor avea oportunitatea să vadă, în premieră, instalaţia de nocturnă, formata din 264 de reflectoare.

Punctele de acces în stadion sunt: intrarea Pierre de Coubertin, intrarea din b-dul Basarabiei, intrarea din str. Maior Coravu.

Sursa: Agerpres
Foto: EvZ
<iframe src="https://www.youtube.com/embed/qOs7EHrXZHo" width="560" frameborder="0" height="349"></iframe>