Jucătoarea de tenis Naomi Osaka, locul 3 WTA, a dat o mare lovitură chiar în plină pandemia. Potrivit CNN, aceasta a devenit  ambasador al mărcii de lux Louis Vuitton, informează news.ro.

Anunțul a fost făcut chiare de ea, pe pagina personală de socializare, unde a și povestit un eveniment amuzant din viața sa.

“Onorată să fiu cel mai nou ambasador al Casei Louis Vuitton. Poveste amuzantă: Când aveam 16 ani, i-am cumpărat mamei mele o geantă LV drept cadou de ziua ei de naştere şi a fost un fel de tradiţie de atunci”, a spus ea, într-o postare pe reţelele de socializare.

Conformarea a venit și din partea Louis Vuitton, care a făcut anunțul într-un comunicat de presă și a descris-o pe Naomi Osaka ca fiind “independentă şi modernă”, o persoană care “întruchipează perfect femeia Louis Vuitton”.

Totodată, anunţul parteneriatului a fost însoţit de fotografii de campanie realizate de directorul artistic al colecţiilor pentru femei, Nicolas Ghesquière, pentru viitoarea sa colecţie de primăvară-vară 2021. În ele, Osaka apare purtând o rochie colorată în timp ce ţine o geantă inscripţionată cu monograma mărcii.

”Un model pentru toată lumea”

Totodată, Ghesquiere a scris pe pagina personală de instagram, despre Osaka ca este “o tânără excepţională care îşi reprezintă generaţia şi este un model pentru toată lumea”.

“Cariera şi convingerile ei sunt o sursă de inspiraţie şi sunt impresionat de Naomi. Este consecventă şi nu face compromisuri cu privire la valorile ei. Aştept cu nerăbdare să împărtăşesc noi proiecte cu Naomi în anul ce vine!”, a spus el.

În timpul US Open, Osaka, care este de origine haitiană şi japoneză, a fost lăudată pentru că a susţinut protestele Black Lives Matter care au izbucnit vara trecută.

La fiecare dintre cele şapte meciuri din ediţia 2020 a turneului, ea a purtat măşti pe faţă cu numele unor victime ale presupuselor abuzuri ale poliţiei sau ale violenţei rasiste din SUA.