Anatoly, Blue Noise și Brio Sonoresvorsusține un spectacol a capellacevatraversastilurisurprinzătoare: pop-operă, jazz, pop-rock, pop, jazz șicontemporan. Celetreigrupurisuntcunoscuteșiîndrăgitepentruvocilefenomenaleșistilul non-conformist pe care îlabordează. De asemenea, DoruTodoruțșiLiviu Teodorescu, invitațiispeciali, vorsusținedouămomente-surprizăalături de pacienți HOSPICE.

“TimppentruViațăestemaimultdecât un concert, este o povestedesprebucurie, faptebuneșimuzică de calitate, spusăînatmosferă special pescenaAteneuluiRomân.Mulțumim artiștilor și prietenilor care ni s-au alăturat în demersul nostru de a face fiecare clipă să conteze, pentru că fiecare bilet cumpărat înseamnă bucurie și sprijin pentru pacienții noștri”, a declarat Mirela Nemțanu, director executiv al HOSPICE Casa Speranței. 

Biletele pot fi cumpărate de pesite-ul HOSPICEsau de peEventim.ro. Toatefondurileobținute din vânzarea de biletesunt dedicate asigurării de serviciigratuitecopiilorșiadulților care înfruntă o boalăincurabilă. 

Mai mult, dacăadaugiîncoșul de cumpărături „Un biletpentru un pacient”, poțioferiunuicopilsau adult de la HOSPICE șansa de a fi însală la acest concert. Pentru un pacient care înfruntă un diagnostic greu, o searămemorabilă la AteneulRomânpoateînseamnaceamai mare bucurieînperioadagreaprin care trece. Cumpărând un biletîn plus, veioferimaimultdecât un cadou: îiveioferiunuipacient o seară de terapieprinmuzicășiîiveiredasperanțacă se poatebucura de fiecareclipă. 

Despre HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip. 
Organizația are două centre cu servicii integrate, în Brașov și București, și echipe mobile în Făgăraș și Zărnești, pentru îngrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 26 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 22.000 de copii și adulți cu boli incurabile.

 

HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.
Poți sprijini pacienții HOSPICE și cauza îngrijirii paliative cu o donație ( https://www.hospice.ro/doneaza/ ). Pentru mai multe informații, accesați www.hospice.ro. Ne găsiți pe Facebook și pe Instagram , iar pe Youtube converter puteți afla povestea HOSPICE și istoria îngrijirii paliative în România.