Echipa Muşat & Asociaţii va fi coordonată de Miruna Suciu, Partner şi co-head al departamentelor de energie şi pieţe de capital.

„În perioda următoare vom pregăti caietul de sarcini şi vom lansa licitaţia pentru selectarea casei de brokeraj care va intermedia vânzarea la Bursa de Valori Bucureşti pachetului de acţiuni”, a declarat Miruna Suciu. „Asistenţa juridică va presupune în fazele ulterioare negocierea contractului de intermediere, structurarea tranzacţiei şi asistenţă pe tot parcursul procesului de vânzare.”

Casa de avocatură a mai fost implicată în oferta publică de preluare derulată de Rompetrol Group pentru Rompetrol Rafinare, preluarea şi delistarea Bere Azuga de către SABMiller și asistarea Sanofi-Aventis cu privire la oferta de preluare pe piaţa locală a Zentiva.

Totodată, portofoliul Muşat & Asociaţii în domeniul energiei include privatizarea Electrica Muntenia Sud, restructurarea datoriilor Termoelectrica, în valoare de 1,2 miliarde de euro, asistarea Enel în proiectul de construcţie a reactoarelor 3 şi 4 de la Cernavodă, evaluat la patru miliarde de euro, precum şi în proiectul de modernizare a termocentralei de 800 de MW situată în Brăila, cu investiţii estimate la peste un miliard de euro.
Muşat & Asociaţii oferă de asemenea asistenţă juridică Ministerului Economiei şi Hidroelectrica în proiectul de construcţie a Hidrocentralei de la Tarniţa-Lăpuşeşti, cu o investiţie estimată de 1,3 miliarde de euro, proiect care a primit recent avizul de oportunitate de la Consiliul Judeţean Cluj.