Ungureanu a declarat România este o ţară mutilată, desfigurată, jefuită, strâmbată de cele cinci luni de guvernare a stângii, care, însă, a rezistat puterii "rău-făcătoare" a stângii şi care trebuie îndreptată.

"De cinci luni puterea de stânga mutilează România. După cinci luni de putere a stângii, România e o ţară desfigurată, strâmbată, şi încă nu s-a terminat. Guvenanţii calcă în picioare statul de drept, democraţia, opţiunea euro-atlantică. Guvernanţii, în toiul crizei economice globale, îşi antrenează cetăţenii înr-o criză politică şi instituţională profundă, cu efecte negative asupra credibilităţii externe, a nivelului de trai, a investiţiilor", a spus Ungureanu, informează EVZ.ro

"România e o ţară în suferinţă, strâmbată. O ţară în care guvernanţii îşi bat joc de cetăţeni vânzând Oltchim oricui şi oricum este o ţară jefuită, o ţară strâmbată… România a rezistat puterii rău-făcătoare a stângii, nu s-a frânt, dar este o ţară strâmbată", a spus Ungureanu.

El a susţinut că România trebuie îndreptată şi a arătat că acesta este şi motivul pentru care forţele politice de drepta s-au unit. "România trebuie să se îndrepte. De aceea ne-am unit în alianţa forţelor de dreapta: pentru o România dreaptă!", a spus Ungureanu. El a precizat că în scurt timp ARD va propune un îndreptar politic şi de guvernare, iar la parlamentare va susţine candidaţi oneşti şi drepţi.

Citiţi mai multe pe evz.ro