„Domnul Cercel a fost demis din Comisia ştiinţifică a luptei anti-COVID din Ministerul Sănătăţii tocmai pentru acel plan de vacanţă pe care îl promova. Nu avem cum să păstrăm în această comisie pe cineva care vede altfel decât Ministerul Sănătăţii sau decât Guvernul această pandemie sau evaluarea ei în dinamică”, a spus Nelu Tătaru.

Ministrul Sănătăţii se află în Arad pentru discuţii cu autorităţile şi pentru a vizita spitale arondate în lupta cu COVID-19.

Reacția lui Mircea Badea la demiterea lui Adrian Streinu-Cercel

„Speţa e foarte simplă: e un document din februarie, nu e absolut nimic în neregulă cu el. L-au folosit, citându-l în mod mincinos, cu un urias aparat de propagandă securistoidă, ca să scape de Streinu-Cercel. Cred că vor încerca să scape în viitorul apropiat si de Arafat.

M-am inşelat foarte mult în privinţa lui Nelu Tătaru. El este de fapt un executat laş al unor diversiuni jegoase. S-a folosit o diversiune jegoasă pentru a-l înlătura pe Streinu-Cercel, din varii motive

Eu sunt foarte dezamăgit de eroii din linia I. Nu am văzut nici măcar un medic din linia I să spună că totuşi ce se întâmplă acum e o manevră jegoasă. De unde deduc că eroii din linia I nu se tem de COVID, dar de Werner şi aparatul lui se tem rău de tot. Eu, dacă aş fi doctorul Streinu-Cercel, le-as pune masa in cap”, a transmis Mircea Badea, potrivit antena3.ro

Octav Ganea/INQUAM – Sursă foto