Daca printre persoanele dragi voua sunt si impatimiti ai Internetului, va puteti gandi sa le oferiti un cadou inedit, un abonament de acces la Internet. Nu trebuie sa va speriati ca acest cadou va va goli buzunarele pentru ca furnizorii se intrec care mai de care in oferte promotionale.
Cei de la FX Internet de exemplu au ieftinit abonamentele cu 25% intre sarbatoarea de Sfantul Niculae si Boboteaza.
Tot in cadrul campaniei de iarna 30.11.2001-28.12.2001, Astral Telecom ofera abonamente cu plata o luna in avans si gratuitate pentru doua luni (in cazul incheierii de contract intre 1 si 28 decembrie 2001 abonatii vor avea acces gratuit in lunile decembrie si ianuarie si vor plati doar pentru luna februarie). Instalarea se face gratuit si chiar si pretul materialelor necesare, cablu si mufa, este redus la jumatate. Cei de la Astral ofera prin tragere la sorti pe baza unor calendare surpriza si 17.000 de premii celor care se aboneaza in aceasta perioada.
In cazul in care sotul sau sotia dumneavoastra isi doreste de mult un telefon mobil iar dumneavoastra aveti nevoie de acces Internet puteti sa impacati si capra si varza facandu-i cadou un telefon cu abonament Connex, caz in care veti avea acces gratuit la Internet prin xNet.
Oferta speciala pentru mavigatorii ocazionali
Iar daca faceti parte din cei care nu folosesc Internetul zilnic, dar aveti totusi nevoie sa navigati pe web din cand in cand, ar fi bine sa va orientati catre noul pachet oferit de Ines „un dolar pe zi”. Nu va speriati ca nu este vorba de un abonament de 30 de zile cu pretul de 30 de dolari… Este mult mai simplu si mai eficient. Atunci cand aveti nevoie de acces la Internet va conectati la Ines si platiti un dolar pentru 24 de ore si aveti si un cont de e-mail inclus. In momentul in care au trecut cele 24 de ore de cand v-ati conectat, sesiunea este considerata inchisa iar daca vreti sa continuati sa navigati trebuie sa mai platiti pentru inca o zi. Este totusi avantajos daca nu aveti nevoie de Internet decat de doua-trei ori pe an.     

Fotbalul romanesc s-a extins si pe spatiul virtual
Cele mai importante cluburi de fotbal autohton au acum si o prezentare pe Internet

Jucatori, suporteri, clasamente la zi, imagini, sunete, rezervari de bilete, incet dar sigur fotbalul romanesc prinde si pe Internet. Daca imaginea terfelita a campionatului intern este clara, in spatiul virtual lucrurile stau altfel.

Bianco-rosi, cum isi alinta suporterii echipa favorita sau „cainii rosii”, asa cum sunt strigati de rivali, au pus de curand si bazele clubului virtual Dinamo. Site-ul, accesibil in limba materna dar si in limba engleza, se vrea a fi un centru de informatii cat mai complete pentru toti cei interesati de echipa din Stefan cel Mare. Cartea de aur, albume de fotografii, sponsori, prezentari ample, palmares si multe alte informatii utile pot fi vizualizate la adresa de web a acestui club.
Incontestabil, echipa cu cei mai multi suporteri in spatiul virtual este echipa Steaua. O simpla cautare pe web este de ajuns pentru o noapte de „documentare” in fata monitorului. Cum suporterii sunt inima unei echipe, am decis sa va prezentam acest site conceput de insasi fanii echipei campioane. Pe acest site „ultrasii” publica informatii calde despre gruparile ce alcatuiesc galeria echipei Steaua. Rezultate, articole, jucatori, link-uri etc.
Campioana odata, in plina revenire anul acesta, Craiova Maxima nu a uitat de internauti sai. Chiar daca forma grafica a site-ului oficial lasa mult de dorit, „iubirea alb-albastra” este de gasit si pe web cu informatii utile pentru fani: cronica de meci, grafice privitoare la evolutia echipei, program tur-retur, forum, chat-uri si chiar invitatii pentru compunere imnuri, pe post de tema pentru acasa.
Nici echipa care beneficiaza de cele mai multe denumiri de alint din Romania nu a fost exclusa din cursa extinderii spre spatiul virtual. Real Giulesti beneficiaza de un site pe masura patronilor sai. Pe pagina oficiala a „Realului” puteti viziona o cronica a sezonului 1999-2000, cartea de vizita a clubului si informatii utile despre Uniunea FC Rapid, Asociatia Pro Rapid dar si despre beraria clubului. Iubirea eterna de sub podul Grant in varianta virtuala beneficiaza si de o pagina special conceputa pentru legendele clubului, imagini de la Fan Shop sau poze in exclusivitate cu celebra Legione Granata