Preşedintele Traian Băsescu l-a primit, azi, la Palatul Cotroceni, pe preşedintele companiei Saras S.p.A şi al Clubului Internazionale Milano, Massimo Moratti.

"Vă mulţumesc foarte mult pentru investiţiile pe care le faceţi în România. Suntem cu adevărat impresionaţi de ceea ce faceţi şi sperăm că vă veţi extinde afacerile aici", i-a spus Băsescu lui Moratti.
La rândul său, Massimo Moratti a afirmat că va continua investiţiile în domeniul electricităţii, dar şi că va activa în domeniul organizaţiilor non-profit, pentru copii.
Surse din domeniul energei spun că Moratti ar deţine proiecte de producţie a energiei în turbine eoliene de aproximativ 160 MW în Dobrogea, deşi pe pagina oficială a companiei nu se specifică acest lucru.
Massimo Moratti este CEO al Saras S.p.A, director şi preşedinte al Angelo Moratti S.a.p.a. şi Sarint S.A. (o companie a grupului Saras). De asemenea, Moratti este membru al board-ului la Interbanca S.p.A, la Pirelli & C. S.p.A şi Telecom Italia S.p.A. Moratti este acţionarul majoritar al clubului de fotbal Internazionale Milano. Acesta s-a născut, pe 16 mai 1945, în Bosco Chiesanuova şi mai are un frate Marco Moratti.