Creat în colaborare cu echipa StarTale, una dintre cele mai mari echipe de jucători profesionişti de StraCraft II, monitorul BenQ RL2450HT, cu diagonală de 24” W, este o declaraţie a atenţiei pe care BenQ o alocă detaliilor care fac diferenţa în jocuri. Astfel, monitorul vine echipat cu un mod de gaming dedicat, RTS Mode, care ajustează inteligent setările de luminozitate, contrast şi culoare ale imaginilor pentru o experienţă de gaming ultra performantă.

 Black eQualizer, noua funcţie cu care este dotat BenQ RL2450HT, este dezvoltată de BenQ în colaborare cu gamerii profesionişti pentru a putea oferi un nivel de control şi vizibilitate care nu a mai fost atins până acum. Prin intermediul motorului de procesare de culoare, scenele întunecate sunt mai luminoase fără a supra-ilumina zonele de culoare albă, astfel păstrându-se toate detaliile din zona respectivă. Black eQualizer permite jucătorului să "vadă" inamicii dintr-o zonă mult mărită, astfel încât acesta să reacţioneze rapid în timpul luptelor, în orice situaţie.

 Monitorul BenQ RL2450HT are un timp de răspuns de 2 ms care face ca scenele de acţiune rapide şi tranziţiile bruşte să fie afişate clar, fără efectele deranjante de “ghosting” sau „smearing”. Timpul de răspuns şi contrastul dinamic de 12Milioane:1 oferă imagini clare şi profunde. Funcţiile Display Mode şi Smart Scaling permit schimbarea, în timpul jocului, a dimensiunilor de afişare pentru a se potrivi exact preferinţelor de vizualizare. Folosind Display Mode, jucătorul poate schimba instantaneu între diferitele dimensiuni de vizualizare ale ecranului, de la 17" (4:3), 19" (4:3), 19"W (16:10), 21.5"W (16:9), 22"W (16:10), 23"W (16:9) până la 24"W (16:9). Totodată, acesta poate folosi avantajul funcţiei Smart Scaling care oferă flexibilitatea scalării imaginilor în orice dimensiune. Cele două funcţii pot fi folosite simultan în orice program sau joc pentru a obţine formatul de imagine care se potriveşte cel mai bine fiecărui jucător.
Piciorul de tip HAS pe 4 direcţii, cu care este dotat monitorul, permite utilizatorilor să ajusteze înălţimea, să-l rotească pe orizontală sau pe verticală, să îl încline, pentru o experienţă de vizualizare cât mai relaxantă în timpul jocurilor.

Noul BenQ RL2450HT este certificat cu sistemul de operare Windows 7, astfel că pe un astfel de sistem, conexiunile vor fi făcute automat, fără a fi necesare alte setări suplimentare. Consumul monitorul nu depăşeşte 24W, iar conectorii de intrare sunt cei utilizaţi de gameri: D-sub, DVI-DL (Dual Link), 2x HDMI, Headphone Jack. BenQ RL2450HT este disponibil pe piaţa locală la eMAG la un preţ special de 999 lei.

Te-ar putea interesa și: