Monitorul are o diagonală de 23,6 inch, iar rama albastră transparentă și design-ul suplu elegant se încadrează armonios în ambianța locuinței.

Cu ajutorul unor tehnologii inteligente, monitorul Philips LED 247E3LSU creează imagini deosebite: tehnologia LED garantează culori naturale, funcția SmartContrast de 20.000.00:1 relevă detalii negre bogate, rata afișajului Full HD este de 16:9 asigură o experiență a vizionării memorabile iar timpul de răspuns de cinci milisecunde garantează imagini fără efect de scintilație. Monitorul dispune de o rezoluție de 1.920 x 1.080 pixeli.

SmartImage Lite este o tehnologie marca Philips ce analizează conținutul de pe ecranul monitorului. În funcție de modul selectat. SmartImage Lite îmbunătățește contrastul, saturația culorilor și claritatea imaginilor și a filmelor, performanțele display-ului fiind unice de la mod la mod, toate în timp real și accesate prin apăsarea unui singur buton.

Noul monitor Philips nu conţine mercur, una dintre cele mai toxice substanţe naturale, care afectează oamenii și animalele. Acest lucru permite obţinerea unui afișaj ecologic pe întregul ciclu de viaţă, de la fabricare până la scoaterea din uz.

Monitorul Philips LED 247E3LSU este disponbil în România la un preț de 749 lei.