Rareș Bogdan va deveni în scurt timp tată. Soția sa, Florina, va naște cel de-al doilea copil al cuplului.

Între timp, fostul jurnalist devenit între timp europarlamentar și una dintre cele mai importante voci din PNL, a început să facă pregătirile de ultim moment.

„Pregătiri pentru venirea Printesei lui Tata…….. mai sunt câteva zile.”, a anunțat Rareș Bogdan pe pagina sa de socializare. El a postat și câteva poze grăitoare în acest sens.

Vestea că urmează să devină tată a confirmat-o chiar el, atunci când s-a plâns că adversarii săi politici îi hărțuiesc soția, chiar în momente când are multă nevoie de liniște, fiind însărcinată.

„Mi-au atacat soția însărcinată, mi-au atacat tatăl. I-am rugat frumos să mă atace pe mine, să îmi lase familia în pace. Ultimele atacuri ale PSD au fost împotriva soției. Dacă ei atât știu, disperarea îi duce la gesturi extreme care se vor întoarce împotriva lor. E păcat că se ajunge aici, eu credeam că discutăm pe argumente, nu pe atacuri către familie”, a comentat, atunci, Rareș Bogdan.

Florina a fost stewardesă și absolventă a Facultății de Drept, dar a renunțat la o eventuală carieră în aceste domenii pentru a deveni femeie de afaceri. Ea deține o florărie și o sală de fitness.