'Prin deschiderea noii staţii, ne consolidăm prezenţa în zona Doljului, o regiune în care activitatea MOL România a depăşit sfera business-ului, prin programe desfăşurate în sprijinul comunităţii locale. Astfel, prin intermediul Programului de sprijinire a talentelor am sponsorizat de-a lungul anilor peste treizeci de copii talentaţi din această zonă, iar prin Programul MOL pentru Sănătatea Copiilor am alocat fonduri pentru ONG-uri locale. Nu în ultimul rând, două distincţii acordate în cadrul Premiilor Mentor sunt din Craiova', a declarat Camelia Ene, Country Chairman&CEO MOL România.

Noua benzinărie dispune de trei insule de alimentare multiprodus, una dintre ele fiind dotată cu  pistoale de alimentare rapidă cu debit mărit, care permit alimentarea maşinilor de mare tonaj. Produsele disponibile la pompe sunt: benzină – Tempo Plus 95 şi EVO Benzină, motorină – Tempo Diesel şi EVO Diesel. De asemenea, noua benzinărie dispune de o staţie de alimentare cu GPL.

Mol România are peste 200 de stații de carburanți în România, după ce în primăvara anului 2015 a prețuat rețeaua de benzinării Eni, de pe plan local, cunoscută șoferilor sub brandul Agip.

Reprezentanții Mol România anunțau în urmă cu un an că planurile companiei petroliere sunt ca în cinci ani să ajungă pe locul 3 în România. În prezent primele trei locuri de pe piața carburanților sunt deținute de OMV Petrom, Rompetrol și Lukoil. Lukoil România operează în prezent pe piața locală cu aproximativ 300 de stații.