Acesta îl pune la zid pe Klaus Iohannis, despre care spune că nu a argumentat afirmațiile sale și nu a convins partidele parlamentare că acest guvern trebuie să plece.

„Președintele Iohannis poartă responsabilitatea numirii Vioricăi Dăncilă. A zis: acest guvern nu mai are legitimitate și trebuie să plece. Ok, bine, dar vezi că s-a mai produs ceva. S-a produs încâlcarea dreptului de vot. Nu spune doar așa că ești în campanie electoral, acest guvern trebuie să plece. Vino argumentat, convinge guvernul să plece, convinge partidele parlamentare că acest guvern trebuie să plece, dacă ești serios”, a declarat Moise Guran, la Realitatea TV.

Moise Guran are și un mesaj pentru români.

„Sfatul meu, stimați telespectatori, este ca atunci când un politician spune ceva faceți următorul exercițiu de imaginație: să vă întrebați dacă nu cumva interesul lui este exact pe dos. Faceți asta și cu Viorica Dăncilă, faceți asta și cu Iohannis, și cu politicienii din opoziție, vedeți ce iese. S-ar putea să vă iasă o analiză bună”, a spus Moise Guran.

Acesta le-a transmis politicienilor să nu urmeze exemplul lui Liviu Dragnea.

„Pariul pe prostia națiunii tocmai a picat. Nu faceți această greșeală, stimați politicieni”, a mai declarat Moise Guran, potrivit stiridiaspora.ro.