"Astăzi, în şedinţa de plen a Consiliului Local, am propus domnului primar Gheorghe Nichita şi tuturor consilierilor locali să semneze un document oficial de susţinere a proiectului Autostrăzii Moldova-Transilvania.

M-a bucurat faptul că dl. Nichita a primit pozitiv această iniţiativă, asumându-şi faptul că va face lobby pe lângă guvernul condus de preşedintele partidului din care face parte pentru ca această dorinţă a întregii regiuni să devină realitate", a scris vineri Dangă (membru PNL), pe pagina sa de Facebook.

"Mă întristează, însă, că acel document, care ar fi reprezentat dovada faptul că PSD susţine acest proiect, a dispărut din mapă în timp ce trecea pe la fiecare consilier să fie semnată", a continuat fostul viceprimar.

Acesta a declarat că face publică iniţiativa prin intermediul reţelei de socializare. "Prin acest demers, invit toţi decidenţii politici, la nivel local şi nu numai, să îşi manifeste public susţinerea, în speranţa unui rezultat favorabil pentru toată Moldova", a punctat Gheorghe Dangă.