Fiica lui Liviu Dragnea s-a întors de urgență din America pentru a-și vizita pentru prima oară tată la Penitenciarul Rahova, susțin jurnaliștii de la Antena 3.

Sursa citată a susținut că în perioada de 21 de zile de carantină, Liviu Dragnea are voie la cinci vizite din partea familei. Au avut loc deja trei vizite, de două ori a fost vizitat Irina și o dată de fiul său.

„Mai sunt două vizite programate în acest weekend, dar și luni, în ziua de Rusalii. Avem informații potrivit cărora fiica lui Liviu Dragnea a venit din America pentru a-și vizita tatăl. Luni, de Rusalii, lui Dragnea îi expiră și perioada de carantină, se va alege regimul de detenție pentru acesta (închis, deschis sau semi-deschis). Având în vedere pedeapsa sa de 3 ani și 6 luni este foarte posibil să se îndrepte spre regimul de detenție semi-deschis, ceea ce înseamnă ca acesta să fie mutat la Penitenciarul Jilava, având în vedere că acolo sunt mai multe celule pentu acest de regim de detenție”, au susținut jurnaliștii de la Antena 3.