De ce nu a vurt să vină presupusul amant

Chiar dacă inițial promisese că va lua parte la o confruntare în direct cu femeia care susține că îi este amantă și, bineînțeles, cu soțul acesteia,  Marian „s-a sucit” în ultimul moment.

Chestionat în privința motivului care l-a determinat să își încalce cuvântul dat, bărbatul a încercat pe cât posibil să ocolească răspunsul. „Nu am venit pentru că nu este niciun rost să vin, nu voiam să mă vadă o ţară întreagă.

Am o prietenă şi la mine familia e mai presus de orice. Măi vulpiţă, tu eşti sănătoasă la cap? Noi eram pe câmp, făcusem pană, băieţii s-au dus după roată. A venit şi Poliţia, dar ea nu i-a spus nimic poliţistului”, a declarat acesta, citat de fanatik.ro

Câți bani a cerut să apară la TV

Dacă îți dădeau colegii mei 3000 de euro, veneai azi? Că atâta ai cerut! …Zi că de-aia n-ai venit, că ai cerut bani. O spun tuturor celor care credeți că oamenii aștia care vin la emisiune primesc bani…

Vedetele care vin, niciuna nu primește bani.. ei vin să-i vadă lumea…invitații vin să ceară ajutorul…Dar tu să ne ceri 3000 de euro azi-noapte și să spui că „nu mai vin decât dacâ veniți cu 3000 de euro cash”…asta e mârlănie”, a răbufnit Mirela Vaida.


Te-ar putea interesa și: