Într-o postare pe pagina personală de Instagram, Mirela Vaida și-a invitat urmăritorii să participe la un concurs lansat de AloShop, prin care pot câștiga un aparat electric pentru făcut brioșe.

Vedeta îi informează pe fani în legătură cu ce pași trebuie să urmeze pentru a câștiga concursul și totodată a precizat și când va fi făcută extragerea, dar și când va fi anunțat norocosul câștigător.

„Bună dimineața! Am revenit cu un nou concurs @aloshoptv pentru voi! Astăzi vă prezint aparatul electric pentru brioșe, foarte ușor de folosit! Are suprafața antiaderentă, piciorușe de cauciuc pentru fixare, se curață foarte ușor și coace foarte bine! Puteți câștiga un astfel de aparat dacă dați follow contului meu de Insta și contului @aloshoptv, apoi, în comentarii, dați tag @aloshoptv și altor doi prieteni!

Anunțul câștigătorului va fi făcut la începutul săptămânii viitoare! Concursul se desfășoară doar pe contul meu de Instagram! Vă doresc mult succes! Mai multe detalii despre produs gășiți în story si pe www.aloshop.tv“, a scris Vaida în descrierea fotografiei postate pe Instagram.

La ce face reclamă Mirela Vaida 

Reclama la aparatul de brioșe nu este singura pe care prezentatoarea tv o face. Mirela Vaida le-a mai recomandat urmăritorilor și o perie de păr multifuncțională tot din partea brandului menționat anterior.

Și pentru această perie de păr, urmăritorii vedetei trebuie să se înscrie la concurs pentru a o putea câștiga.

„Bună dimineața! Ce faceți? La cafea? Eu sunt gata pentru un nou concurs @aloshoptv! Vă ofer azi o perie de păr multifuncțională, 4 în 1, foarte ușor de folosit, care dă părului un aspect natural! Mai multe detalii găsiți pe www.aloshop.tv! Tot ce trebuie să faceți este să dați follow paginii @aloshoptv iar mai jos, în comentarii, să dați tag @aloshoptv și altor doi prieteni! Câștigătorul va fi anunțat săptămâna viitoare! Mult succes și un weekend minunat! Concursul se desfășoară doar pe contul meu de Insta!“, a notat prezentatoarea.

De menționat este faptul că, reclamele de pe paginile de Instagram ale vedetelor sunt plătite cu sume care variază între 1.000 și 10.000 de euro pentru o singură postare, în funcție de cât de influentă este persoana care le face.

Un exemplu este Bianca Drăgușanu, care pentru o fotografie pe Instagram în care promovează un produs cere clienților 10.000 de euro. Andreea Esca și Teo Trandafir fac și ele reclame, însă percep taxe mult mai mici.