În plus, Mircea Badea publică şi imagini cu ţigările cu marijuana care ar fi fost găsite asupra celor două vedete. Badea susţine că aceste imagini au fost „găsite pe preş”, amintind de Vâlcov şi protocolul secret.

Într-o postare ulteriorară, Mircea Badea susține că lângă substanțele interzise se află și cartea de identitate a unui alt personaj apropriat de cei doi, dar nu o fac, pentru moment, public numele acestuia.

 

 

De altfel, informaţia despre o vedetă TV şi iubitul jurnalist care ar fi fost prinşi cu droguri a apărut pe surse judiciare încă din 14 august când scria că asupra lor s-au găsit două jointuri.

„Cele două vedete au mari probleme cu legea, fiind fotografiate şi amprentate de jandarmi, urmând ca pe numele lor să se deschidă un dosar de cercetare penală, fiindcă au încercat să intre la un festival organizat weekend-ul trecut în apropiere de Bucureşti cu substanţe interzise. Conform unor surse judiciare, cei doi aveau ascunse în buzunare două ţigări ce conţineau frunze uscate mărunţite, cu un miros înţepător, asemănător celui de cannabis”, scria atunci sursa menţionată, citată de B1.ro.

Acesta nu este primul scandal cu vedete publice care sunt implicate într-un scandal privind deţinere de droguri, un caz similar a dus de asemenea la audiera la DIICOT Ploieşti a mai multor figuri cunoscute în lumea presei.


Te-ar putea interesa și: