Lupta dintre cei doi a provocat comentarii aprinse în spațiul public, fiind pusă sub semnul întrebării legalitatea meciului. Foarte mulți s-au întrebat dacă se poate organiza un meci între un sportiv de performanță și un jurnalist. În replica, Mircea Badea a sărit în apărarea organizatorilor. În ceea ce privește deznodământul, el a pus totul pe seama unei lovituri norocoase. Inițial, realizatorul Antena 3 a susținut că motociclistul Tedi, cel care l-a bătut, este de fapt un luptător profesionist, deci nu doar un simplu motociclist. 

“Bai, nene, mai terminati cu istericalele si bagatul capului in poza. Organizatorii sunt absolut ok si n-am nimic sa le reprosez. N-am spus absolut nimic inainte, nu intentionam sa spun nici dupa, dar ma forteaza istericii care si-au gasit o ocupatie.
Nu sunt genul care sa cer voie, aprobare, confirmare nimanui. Au fost respectate toate regulile, am avut viza medicala rezultata in urma unui control detaliat. 
S-a intamplat practic nimic in urma unei lovituri norocoase. Sunt ok, fac emsiuni live radio/tv de a doua zi. 
M-am inscris ca orice alta persoana intr-o competitie bine organizata. Si cu asta, basta. Organizatorul si domnul Cristian Iordache si-au respectat toate intelegerile luate de comun acord. Lasati-i in pace!
P.S. Iar eu personal nu dau doi bani gauriti pe “grija” sau “ingrijorarea” isterica manifestata de ipocriti. Fiti barbati, hienelor!”, a comentat Mircea Bade ape pagina sa de socializare. 

Confruntarea a avut loc, sâmbătă, într-un centru comercial din Capitală. Mircea Badea a intrat din nou în ring, dornic să-și ia revanșa în fața motociclistului. Prezentatorul TV a evitat lovitura pe care Teodor Tedi Constantin a vrut să i-o aplice. Motociclistul, care este campion la lupte, l-a făcut knock-out pe Mircea Badea cu doar două lovituri.