România este în fierbere totală. Mai este ceva mai mult de o săptămână până la primul tur al alegerilor prezidențiale, iar bătălia pentru locul doi este una cruntă. Klaus Iohannis este ca și câștigător al primului tur, dar încă nu se știe cu cine va merge acesta în turul doi.

Sunt cel puțin trei candidați cu șanse reale să prindă turul doi, conform sondajelor de opinie. Este vorba despre candidatul PSD, Viorica Dăncilă, Dan Barna, șeful USR, dar și candidatul independent, Mircea Diaconu, susținut de ProRomânia și ALDE.

Pornind de la această bătălie cruntă pentru locul doi, vedeta Antenei 3, Mircea Badea, a făcut afirmații șoc în direct. Acesta spune că cei de la PNL și-o doresc pe Viorica Dăncilă în turul doi și că liberalii se vor mobiliza pentru a-i asigura chiar ei voturile necesare.

„Eu cred că, în mod normal, în turul doi ar intra Mircea Diaconu. Dar, cred că va fi ordin de zi pe unitate la PNL să o bage pe Dăncilă în turul doi, astfel încât să fie siguri că intră Dăncilă în turul doi și nu Mircea Diaconu.
Dacă intră Mircea Diaconu în turul doi e daună totală”, a spus Mircea Badea.