Carmen Dan a dezvăluit , la ieșirea din sediul DNA, că a fost audiată de procurorii anticorupție în calitate de martor în dosarul Tel Drum. Întrebată de jurnalişti dacă îşi va da demisia din funcţie, Carmen Dan a spus că nu are de ce să facă acest lucru.

Ea a fost întâmpinată de jurnaliști dar și de către câțiva protestatari. Ultimii au așteptat-o cu cătușe și bannere prin care i se cere demisia.

Imediat, Mircea Badea a avut o reacțoie explozivă pe subiect. El a lăsat de înţeles că ministrul de Interne a fost chemată la DNA în urma declaraţiilor lui Klaus Iohannis. Cu nici 24 de ore în urmă, președintele i-a cerut demisia acesteia, dar şi lui Meleşcanu, pentru organizarea deficitară a alegerilor europarlamentare în Diaspora. În replică, Carmen Dan a spus că nu va pleca din funcție.

„Buahahaha: aseară scriam „procurori, şo pe ea!” şi azi au chemat-o pe Carmen Dan la DNA:)))”, a postat Mircea Badea pe pagina sa de socializare.

El a făcut referire la o altă postare distribuită cu o zi în urmă în care a scris: „In direct si la ore de varf, Carmen Dan si Melescanu i-au dat opinie contrara lui Werner. Procurori, so pa ei!”