"Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat dă curs solicitării mediului de afaceri privind prelungirea termenului limită pentru înscrierea în programul Start-up Nation. Astfel, antreprenorii interesaţi de înscrierea în program pot depune dosarele online ca şi până acum, până la data de 28.07.2017, ora 20:00 ", a scris ministrul, pe Facebook.

Ulterior, el a şters postarea şi a adăugat altele două, în care îşi exprimă dezamăgirea cu privire la reacţiile primite în mediul online ca urmare a intenţiei de prelungire a perioadei de înscriere.

Numeroşi interlocutori îi reproşează lui Laufer, pe Facebook, că antreprenorii care s-au grăbit să se înscrie în termenul-limită vor fi dezavantajaţi, întrucât au avut mai puţin timp la dispoziţie pentru a-şi pregăti proiectul faţă de cei care ar fi urmat să se înscrie în următoarele două săptămâni.

Laufer le-a răspuns că ia în calcul o sesiune suplimentară pentru sumele rămase disponibile.

"Dragi prieteni, nu m-am aşteptat la o asemenea reacţie. Dorinţa mea a fost ca toţi ce care doresc să se înscrie în programul StartUp Nation să aibă o şansă egală şi să finanţăm cât mai multe proiecte. Încă nu s-a publicat anunţul pe site, deci nu este oficial! Mâine voi avea o dezbatere cu reprezentanţii mediului de afaceri şi iau în calcul şi o sesiune suplimentară pentru sumele rămase disponibile. Am dorit să le acord o şansă şi celor care au întâmpinat probleme cu ANAF sau cu ONRC!", a postat ministrul. (Sursa: Agerpres)