"Eu un singur lucru aştept: aştept răspunsul de la Curtea Constituţională şi să ne apucăm de treabă în ţară. Pentru că, dacă facem interpretări în fel şi chip – e adevărat, dându-ne posibilitatea legea să facem aceste lucruri -, nu aducem avantaj ţării. Dacă tot tergiversăm punerea în practică a unor proiecte, pierdem timpul. Or pierderea de timp înseamnă lipsă de producţie, lipsa de producţie înseamnă să fii tributar importului, importul este scump, într-un cuvânt ţara pierde. Ei, nu mai trebuie să piardă şi toţi să înţelegem că este necesar să ne facem datoria în compartimentul nostru, pe fişa postului pe care o avem, în aşa fel încât munca noastră comună să fie în folosul fiecăruia şi al ţării la un loc", a spus Daea

Preşedintele Klaus Iohannis a sesizat, luni, Curtea Constituţională a României asupra Legii privind aprobarea Programului de susţinere a crescătorilor de suine pentru activitatea de reproducţie, dar şi în ceea ce priveşte Legea de aprobare a Programului de susţinere pentru activitatea de reproducţie, incubaţie şi de creştere în sectorul avicol. 

Petre Daea a efectuat, sâmbătă, o vizită în judeţul Bistriţa-Năsăud, ocazie cu care a vizitat mai multe ferme agricole şi a participat la deschiderea oficială a manifestărilor din cadrul campaniei "Alege oaia", ce se vor desfăşura la acest sfârşit de săptămână pe pietonalul din centrul istoric al municipiului Bistriţa. (Sursa: Agerpres)