Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a publicat anunțul de licitație pentru construirea pasajului Mogoşoaia, la intersecţia DN 1A cu centura Bucureşti, în zona localităţii Mogoşoaia. Proiectarea și executia lucrărilor pentru realizarea pasajului Mogoșoaia este estimată la 32,9 milioane lei, fără TVA.
Pasajul va fluidiza traficul pe sectorul rutier din centura Capitalei cuprins între A1 şi DN2, între km 66+540 şi km 67+340. “Obiectul contractului este reprezentat de realizarea pasajului peste DN1A și a rampelor aferente, precum și a bretelelor 7 și 8, Lungimea totală a pasajului este de 112,6 m”, conform anunțului de licitație.
Durata contractului este de 90  luni începând de la data atribuirii contractului și cuprinde: 6 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuție a lucrarilor și 60 de luni perioada de garanție a lucrărilor.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 24 iulie, iar licitația va avea loc la sfârșitul lunii august.