Millennium Bank, subsidiara celui mai mare grup financiar privat din Portugalia, Millennium Bcp., a anuntat inaugurarea primei sale sucursale din Sibiu dedicata atat persoanelor fizice, cat si companiilor.

Millennium Bank mai are doua centre de credit in Sibiu, destinate exclusiv persoanelor fizice, deschise la finalul anului 2008. In prezent, banca este prezenta in Bucuresti si in 16 judete ale tarii, prin 71 de unitati.

„Ne continuam planurile de extindere a retelei teritoriale in orasele cu peste 100.000 de locuitori. In prima parte a acestui an, banca va ajunge la o acoperire teritoriala aproape dubla fata de cea de la inceputul lui 2008”, a declarat Dan Sandu, Director General Adjunct al Millennium Bank Romania. „In 2009, ne vom concentra pe consolidarea retelei si a pozitiei noastre pe piata”, a adaugat Dan Sandu.

Millennium Bank urmeaza sa mai deschida, in prima parte a anului 2009, noi unitati in orasele Craiova, Piatra Neamt si Ramnicu Valcea. Reteaua bancii este formata din Centre de Credit – unitati dedicate exclusiv persoanelor fizice – si Centre Financiare – unitati dedicate atat persoanelor fizice, cat si companiilor.

Lansata in Romania in urma cu un an, Millennium Bank are sucursale in Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Timisoara si Targu-Mures.

Millennium Bank, subsidiara celui mai mare grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, si-a inceput activitatea pe piata romaneasca pe data de 11 octombrie 2007.

Sursa: Millennium Bank