Millennium Bank Romania si-a majorat capitalurile cu 285,42 milioane RON, infuzia de capital fiind efectuata prin emiterea unui numar de 2.854.200 de actiuni noi, a cate 100 RON fiecare – suma reprezentand o prima de emisiune de 50 RON, pe langa valoarea nominala de 50 RON a unei actiuni.

In urma acestei majorari, capitalul social al Millennium Bank Romania este de 370,46 milioane RON.

“Aceasta infuzie de capital a fost operata conform planului de dezvoltare agreat de actionarii Millennium Bank Romania. Asa cum am declarat, avem un angajament puternic, pe termen lung, fata de piata locala si ne continuam procesul de consolidare a bancii in Romania”, a declarat Jose Toscano, Director General al Millennium Bank Romania.

Aceasta este a doua infuzie de capital in Millennium Bank Romania, dupa lansarea bancii in 2007, prima majorare a capitalurilor avand loc in 2008.

“Conform strategiei noastre initiale, in urmatorii ani ar putea avea loc noi majorari de capital, pozitionandu-ne in continuare drept una dintre cel mai bine capitalizate banci de pe piata”, a adaugat Jose Toscano.

Millennium Bank, subsidiara celui mai mare grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, si-a inceput activitatea pe piata romaneasca pe data de 11 octombrie 2007.

Sursa: Millennium Bank Romania