„Dumnezeule! Guvernul este politic. Evident că este subordonat partidului. Eu sunt vicepreşedinte, el e preşedinte al partidului. Cum adică suntem în subordine? Da!”, a declarat Mihai Tudose, întrebat se află în „subordinea” lui Liviu Dragnea, conform sursei amintite, citată de Mediafax. El a afirmat că o situaţie similară este şi în relaţia cu ”Parlamentul, care decide, iar Executivul acţionează”.

Premierul, chestionat în legătură cu o eventuală şubrezire a relaţiei sale cu Liviu Dragnea, a negat tensiunile în relaţiile cu acesta.„Am auzit o mulţime de poveşti. Cea mai simpatică – eram cu Liviu Dragnea în maşină, mergeam undeva împreună şi în timp ce eram împreună, curgeau nişte ştiri: s-au certat, s-au trântit, s-au bătut, nu mai vorbesc unul cu altul… şi unul dintre colegii dvs chiar a sunat: dom’ne, e adevărat? Nu ştiu sigur, dar ţi-l dau pe Dragnea, că suntem amândoi într-o maşină”, a răspuns premierul, potrivit Mediafax.

Totuşi, el a mai spus că „nimeni nu se înţelege foarte bine tot timpul cu toată lumea”.

”Avem, evident, puncte de vedere diferite pe anumite aspecte. Nu foarte des avem acest lucru, dar nici foarte rar. Se întâmplă. Fiecare vine cu argumente şi se alege variante cea mai bună. Asta nu înseamnă că ne certăm. Eu spun că e bine ceva, el altceva, mai avem vreun coleg care vine cu a treia soluţie”, a completat premierul, conform sursei citate. 

El a comentat şi „viciul de comunicare” dintre fostul premier Sorin Grindeanu şi Liviu Dragnea: „Nu comunicau, nu vorbeau. Sorin, mai ardelean, mai mult tăcea decât vorbea. Eu sunt mai de la Brăila. Mă exprim foarte brusc când am ceva de spus. Domnul preşedinte, fiind şi el mai de prin Olt, aşa, zonă limitrofă Olteniei, şi el la fel”.