Mihai Guran, fostul country manager Dell pentru România şi Bulgaria, este începând de astăzi noul ESS manager în cadrul HP România.

Guran va coordona operaţiunile diviziei locale de servere şi echipamente de stocare a HP şi va ajuta clienţii companiei să îşi administreze şi să îşi transforme mediile tehnologice pentru a obţine rezultate optime.

În ultimii cinci ani, Guran a fost implicat în activităţile locale ale Dell, ocupând, din februarie 2008, poziţia de Country Manager pentru operaţiunile companiei în România şi Bulgaria, după ce anterior a fost Sales/ Business Development Manager şi Large Accounts Manager.

Între 2001 şi 2005, Guran a ocupat funcţia de Account Manager pentru echipa de Large Accounts din cadrul departamentului de vânzări al IBM România. Din această poziţie, el a fost responsabil pentru o serie de proiecte importante de infrastructură şi integrare de sisteme. Experienţa sa anterioară include o perioadă de patru ani petrecută la ICL UK, o companie specializată în integrarea de sisteme, unde Guran a fost responsabil pentru administrarea relaţiei comerciale cu sectorul public, şi alţi trei ani în cadrul companiei locale Romsys.

Mihai Guran a absolvit Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti şi deţine o diplomă MBA de la Henley Business School din cadrul Universităţii din Reading, Marea Britanie.

SURSA: HP