Mihai Ghyka a demisionat din funcţia de director general al Bergenbier la începutul lunii mai “pentru a da curs altor provocări profesionale”.
Vodafone a anunţat astăzi numirea lui Mihai Ghyka în funcţia de Chief Commercial Officer Consumer Business Unit, începând cu data de 20 iunie.
Ghyka fost preşedinte şi general manager al Bergenbier România (fostul InBev) şi a lucrat, mai mult de 10 ani, în departamentele Financiar şi Marketing ale aceleiaşi companii, atât în România, cât şi în regiunea Balcani. Mihai Ghyka a fost “Eisenhower Fellow Romania” în anul 2009, în Statele Unite.
“Am fost dintotdeauna un utilizator fidel al brand-ului Vodafone, pentru care am o mare admiraţie. În procesul de recrutare, am întâlnit manageri vizionari, hotărâţi să continue dezvoltarea brandului şi a afacerii. Sunt convins că vom face echipa bună împreună”, a declarat Mihai Ghyka.
Karsten Wildberger, actualul Chief Commercial Officer Consumer Business Unit, va pleca de la Vodafone România, de la 1 august, şi îşi va continua cariera cu un nou rol în cadrul Vodafone Group.
Karsten s-a alăturat echipei Vodafone România în anul 2006, în poziţia de Chief Financial Officer, şi 2 ani mai târziu, a fost promovat Chief Commercial Officer, rol din care a condus toate operaţiunile comerciale pe segmentul Consumer. 
“Sunt recunoscător că am avut şansa să lucrez cu o echipă extraordinară şi aş dori să le mulţumesc tuturor colegilor mei pentru eforturile lor şi pentru încrederea pe care mi-au acordat-o, în toţi aceşti ani” a spus Karsten Wildberger.