Este nebunie totală pe scena politică autohtonă. Liberalii și președintele Klaus Iohannis vor să declanșeze alegerile anticipate, în timp ce PSD face orice să le întârzie. În tot acest scandal, Mihai Gâdea de la Antena 3 declanșează bomba.

Gâdea, dezvăluirea momentului

Mihai Gâdea face dezvăluirea momentului. Preentatorul de la Sinteza Zilei spune că PNL ar fi marele câștigător al scenei politice dacă vom avea alegeri anticipate.

Vedeta Antenei 3 a prezentat un sondaj de opinie făcut de către cei de la CURS, în luna februarie, la nivel național cu privire la intenția de vot la alegeri parlamentare 2020.

“În ședința de astăzi a PSD, în forurile de conducere, s-a prezentat un sondaj de opinie pe care jurnaliștii au pus mâna și vi-l prezentăm în această seară. Rezultatele sunt cât se poate de clare.

În acest moment, PNL este ajutat enorm de alegerile anticipate”, a spus Mihai Gâdea.

Dacă cei de la PNL au 38%, PSD a urcat la 27%. Podiumul este completat de ALIANȚA 2020 USR PLUS care se află însă la mare distanță pre primele două clasate, cu 14%.

Surprize colosale, cine nu intră în Parlament

Pe lângă aceste trei partide, în Parlament vor mai intra doar UDMR cu 5% și PMP cu 5%. Partidele lui Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu nu ar face pragul electoral.