Mihai Fifor, fost ministru al Apărării Naţionale și senator PSD, a fost ales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al PSD Arad, în cadrul celei de-a doua Conferinţă Judeţeană care a avut loc în luna februarie în judeţ.

Politicianul a candidat împotriva deputatului Dorel Căprar, a cărui alegere în funcţia de preşedinte, într-o Conferinţă care a avut loc în urmă cu două săptămâni, a fost declarată nestatutară de către Comitetul Executiv al PSD.

Fifor, candidat la primăria Arad

Conferinţa Extraordinară a PSD Arad a avut loc, sâmbătă, după ce Comitetul Executiv al PSD a decis că anterioara şedinţă, în care a fost ales preşedinte deputatul Dorel Căprar, nu a fost statutară. Pentru funcţia de preşedinte au candidat senatorul Mihai Fifor, fost secretar general al PSD, şi deputatul Dorel Căprar, inculpat în dosarul şpăgilor de la DRDP Timioara pentru PSD Arad. Fostul ministru al Apărării Naţionale a câştigat alegerile, fiind preferat de 64 dintre delegaţii la şedinţă.

”Multumesc, Florine! Onorat să am alături un astfel de prieten. Împreună, alături de toţi ceilalţi colegi, vom arăta arădenilor forţa PSD Arad”, a scris Fifor pe Facebook, după Conferinţă şi a postat o fotografie în care apare alături de Florin Tripa.

Mihai Fifor și-a anunțat oficial și intenția de a candida pentru funcția de primar al Aradului.