Mihaela Rădulescu este sfâșiată de durere

Mihaela Rădulescu este sfâșiată de durere! Se roagă pentru liniștea sufletească a unor părinți, care și-au pierdut fiica într-un mod îngrozitor, desprins parcă din filmele de groază.

Shani Louk a împlinit frumoasă vârstă de 22 de ani pe data de 7 octombrie 2023. În aceea zi, ar fi trebui să se distreze, alături de prietenii ei, la festivalul de muzică Nova.

Ziua în care ar fi trebuit să radieze de fericire și să privească spre viitor cu optimism, a devenit cea mai urâtă zi din viața ei. Pe data de 7 octombrie, și-a pierdut viața. Toți prietenii ei au murit în aceea zi.

A fost violată de un grup de bărbați. Violatorii au bătut-o și au umilit-o. Inconștientă și dezbrăcată, a fost plimbată pe străzile din Gaza. Corpul ei nu a fost recuperat nici până acum. S-a găsit doar un fragment de os din craniul ei.

Mihaela Rădulescu a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale, când a auzit cumplita vesta.

„A împlinit 22 de ani exact pe 7 octombrie. În acea zi, trebuia să aibă o petrecere aniversară cu o mulțime de prieteni, la festivalul de muzică Nova. În schimb… a fost violată în mod brutal de o bandă.

Inconștientă și dezbrăcată, a fost plimbată pe străzile din Gaza, au scuipat-o, au bătut-o…Corpul ei nu a fost recuperat niciodată. Doar un fragment de os din craniul ei. Toți prietenii ei au murit în acea zi.

Am scris aceste cuvinte în lacrimi. Nu există altă cale. Singura supraviețuitoare care a fost alături de ea în acea zi își spune acum povestea…

Citiți și închideți ochii pentru Shani Louk…. Fie ca ea să simtă că ne gândim la ea… Fie ca părinții ei să supraviețuiască acestei tragedii”, a scris Mihaela Rădulescu pe contul ei de Instagram.

Un supraviețuitor a povestit totul

În ziarul britanic „Times”, Mihaela Rădulescu a găsit declarația unui martor ocular. Yoni Saadon, unul dintre martorii tragediei, a recurs la un gest neașteptat pentru a-și salva viața: s-a mânjit cu sângele fetei pentru a-i face pe agresori să creadă că este mort.

Chiar dacă în acest fel și-a salvat propria viață, are remușcări. În fiecare noapte, o vizează pe „femeia frumoasă cu chip de înger” și îi cere scuze.

„Am văzut această femeie frumoasă cu chip de înger și opt sau zece dintre luptători bătând-o și violând-o. Am văzut-o în timp ce o loveau și o violau. Ea striga: ”Opriți-vă, deja am să mor oricum din cauza a ceea ce faceți, ucideți-mă!” Când au terminat, au râs și ultimul a împușcat-o în cap.

I-am tras trupul peste mine și m-am uns cu sângele ei pe mine ca să pară că sunt și eu mort. Nu voi uita niciodată fața ei. În fiecare noapte mă trezesc în fața ei și îi cer scuze, spunându-i ”Îmi pare rău”.”, a povestit el.