Office 365 permite companiilor să profite de soluțiile de productivitate Microsoft direct în cloud. Cu Office 365, utilizatorii pot lucra și colabora mai ușor, oriunde s-ar afla, de pe orice dispozitiv, în timp ce colaborarea între utilizatorii din interiorul sau din afara organizației se desfășoară într-o manieră simplă și sigură.

Office 365 a fost construit pe baza anilor de experiență în livrarea de servicii business cloud, începând cu primul serviciu de e-mail bazat pe un browser și până la Business Productivity Online Suite, Microsoft Office Live Small Business sau Live@edu. Mutarea în cloud cu Office 365 presupune faptul că utilizatorii nu trebuie să-și adapteze stilul de lucru pentru că Office 365 este compatibil cu cele mai populare browsere, smartphone-uri și aplicații desktop.

“Cu Office 365 și cea mai mică companie poate beneficia de software și servicii enterprise, în timp ce companiile de mari dimensiuni pot reduce costurile, fiind la curent cu cele mai noi inovații fără eforturi suplimentare. Oamenii se pot concentra pe business-ul propriu, în timp ce partenerii nostri se ocupă de aspectul tehnologic,” potrivit lui Kurt DelBene, președinte divizia Office, Microsoft.

Cu Office 365 pentru companii mici, profesioniștii și companiile cu mai puțin de 25 de angajați pot implementa Office Web Apps, Exchange Online, SharePoint Online, Lync Online și un website extern în doar 15 minute, la un cost de 6$/utilizator/lună.

Office 365 pentru companii mari prezintă o gamă variată de opțiuni pentru business-uri medii și mari, precum și pentru instituții guvernamentale, începând cu prețul de 2$/utilizator/lună pentru serviciul e-mail de bază. Office 365 pentru companii mari include pentru prima dată opțiunea Microsoft Office Professional Plus desktop software pe principiul pay-as-you-go.

Pentru 24$/utilizator/lună, organizațiile pot primi Office Professional Plus împreună cu servicii de e-mail, voicemail, enterprise social networking, mesagerie instant, suport telefonic 24/7, licențe on-premises și multe altele.

Office 365 creează noi oportunități pentru Microsoft și partenerii săi, ajungând la mai mulți consumatori și acoperind nevoile IT ale din multor companii, contribuind în acelasi timp la reducerea costurilor pentru clienți.

Microsoft a început testarea soluției în câteva mii de organizații din 13 țări și regiuni din lume, Office 365 urmând să fie disponibil în 40 de țări și regiuni anul viitor. Preţurile sunt valabile pentru SUA.

Mai multe informaţii Opens external link in new windowaici