În toamna anului trecut, cei doi investitori au început lucrările de consolidare şi modernizare a unei clădiri istorice de pe strada Popa Nan, nr. 21, care vor fi finalizate în luna mai a acestui an. Imobilul de cinci etaje va dispune de 32 de apartamente şi va fi completat de o construcţie nouă, cu o suprafaţă desfăşurată de 6.000 mp, care va mai pune pe piaţă încă 24 de apartamente. Dezvoltarea imobiliară este realizată pe un teren în suprafaţă de 1.862 mp ce aparţine companiei spaniole. Investiţia în acest prim proiect va depăşi 5 mil. euro.

„Am descoperit o clădire cu o structură de rezistenţă de excepţie şi cu un potenţial uriaş. Am îmbrăcat această structură în haine moderne, păstrând însă accentele Art Deco pentru a conserva vraja acestei clădiri. La momentul acesta mai mult de zece apartamente sunt deja precontractate“, a declarat Răzvan Ivănică.

Proiectul Popa Nan 21 vinde garsoniere cu un preţ cuprins între 48.300 euro şi 54.075 euro, TVA inclus, apartamente cu două camere cu preţuri între 59.850 euro şi 76.650 euro, TVA inclus, apartamente cu patru camere la 133.000 de euro, fără TVA, şi duplexuri cu preţuri între 84.000 euro, cu TVA, şi 110.000 de euro, fără TVA.

Cei doi investitori vor să mai construiască un bloc de locuinţe pe strada Jean Luis Calderon, cu o suprafaţă desfăşurată de circa 3.200 mp, pentru care au alocat 3 mil. euro şi un bloc în zona Tineretului, cu o suprafaţă desfăşurată de 8.000 mp, pentru construcţia căruia au nevoie de 8 mil. euro. Toate terenurile se află în proprietatea Imomadrid.

Citiţi şi Investitorii imobiliari pariază din nou pe lux