Așa cum era de așteptat, toți ochii au fost îndreptați spre ducesa de Sussex, care și-a încurajat prietena pe parcursul întregii partide. Aceasta a stat de vorbă cu membri ai staff-ului sportivei, dar şi cu Anna Wintour, redactorul-şef al revistei „Vogue“. Fotografii au surprins-o și în timp ce-l îmbrățișa pe soțul Serenei, Alexis Ohanian.

Pentru acest eveniment, Meghan Markle a ales să poarte o rochie din denim de la J. Crew. Prețul este unul foarte accesibil, 100 de euro și a uluit presa internațională, care s-a obișnuit să o surprindă pe fosta actriță îmbrăcată numai în haine foarte scumpe. Ducesa şi-a accesorizat ţinuta cu un cardigan gri, tocuri şi o pereche de ochelari tip aviator, de la brandul Victoriei Beckham.

Meghan Markle a ajuns în SUA alături de fiul ei în vârstă de patru luni, Archie. Presa britanică menționează că aceasta a călătorit cu un avion comercial, ca urmare a criticilor dure pe care le-a primit ea şi soţul ei după ce în vacanţa recent au zburat de mai multe ori cu avioane private.