În cazul în care, totuşi, se va decide continuarea finanţării spitalelor private din fonduri publice, este  important ca alocarea să se facă pe baze transparente şi clare în toate judeţele ţării cât şi în Bucureşti, mai precizează reprezentanţii MedLife.

"În anul 2012, MedLife a contractat cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate o sumă foarte mică raportată la cifra de afaceri şi de aceea compania noastră va fi mai puţin afectată de aplicarea unei asemenea măsuri. Vrem să asigurăm toţi clientii MedLife de faptul că. indiferent de implementarea unei asemenea masuri, preturile vor ramane nemodificate în toate unitatile noastre teritoriale, si dupa data de 1 martie 2013" a declarat Mihai Marcu, Preşedinte MedLife.

MedLife activează pe piața din România din 1996, şi acoperă toate zonele de activitate medicală: ambulatoriu, spitale, maternităţi, laboratoare şi farmacii.

În prezent, MedLife îşi desfăşoară activitatea în 9 Hyperclinici din Bucureşti, Timişoara, Braşov şi Arad; 8 laboratoare proprii de analize; 6 spitale în Bucureşti, Braşov şi Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie şi unul de Obstetrică-Ginecolgie; 3 maternităţi în Bucureşti şi în ţară, 28 de centre medicale generaliste în Bucureşti şi în ţară, 9 centre de excelenţă cu specializare unică, 6 farmacii proprii reunite sub reteaua PharmaLife, şi în colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toată ţara.