"Contractul cu CASMB vine în sprijinul pacienților ce își doresc să beneficieze de servicii integrate oferite de echipa Medicover cu o vastă experienţă în sistemul de stat precum şi cel privat. Avem dotări performante și personalul medical necesar pentru a asigura un diagnostic rapid, intervenții sigure și recuperare de scurtă durată. Procentul de decontare variază pe fiecare specialitate în parte și ajunge în unele cazuri până la 50%. De exemplu, pachetele de naștere se încadrează între 5000 și 6800 de lei, iar o zi de spitalizare la pediatrie ajunge la 261 de lei", a declarat dr. Bogdan Pană, Director Executiv Servicii Medicale.
În 2012, Medicover a avut printre cele mai mici contracte cu CASMB, dintre operatorii privaţi de sănătate din Capitală, în valoare de 0,2 milioane de lei.
Grupul Medicover este de peste 16 ani liderul serviciilor medicale private în Europa Centrală şi de Est. 4,5 milioane de pacienţi şi 6,000 de companii beneficiază de serviciile clinicilor şi spitalelor Medicover şi ale laboratoarelor Synevo în 12 ţări: Polonia, România, Germania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Georgia, Republica Moldova, Ucraina, Belarus, Turcia şi Bulgaria.

Medicover oferă servicii medicale în Spitalul Medicover din Bucureşti, în cele 11 clinici din Bucureşti, Cluj, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Ploieşti, Braşov şi prin reţeaua de parteneri Medicover, formată din furnizorii externi din toată ţară.