Reteaua de clinici si laboratoare Med-As mizeaza in acest an pe o dublare a cifrei de afaceri fata de 2008, pe fondul finalizarii unor proiecte de mare anvergura. In urma cu un an compania a inregistrat afaceri de 4,15 milioane euro, in crestere cu 60% fata de anul 2007.

Pentru anul 2009, compania isi propune extinderea clinicii Med-As Professional, dar si a centrului imagistic din cadrul Spitalului Sf. Maria, prin dotarea acestuia cu un nou tomograf multi-slice, un dispozitiv RMN modern, un ecograf specializat pe investigarea functiei cardiace, un angiograf si un aparat de mamografie.

In ceea ce priveste extinderea retelei vizata in acest an, Med-As mizeaza pe finalizarea si inaugurarea clinicii din zona Titan a Capitalei, deschiderea unei noi clinici medicale multifunctionale in Pitesti, precum si a unui nou centru imagistic in cadrul Spitalului Cantacuzino.

Centrul Medical Med-As a inregistrat in 2008 o dublare a numarului de pacienti. In acest moment, Med-As trateaza si efectueaza investigatii pentru mai mult de 200.000 de pacienti, estimand ca pana la sfarsitul acestui an numarul acestora va creste cu cel putin 50%.

Med-As si-a inceput activitatea in anul 2003, prin deschiderea primei clinici medicale in Bucuresti, Med-As Gabroveni. Gama de servicii medicale oferite a fost completata la inceputul anului 2004 prin inaugurarea primului laborator de analize medicale. Extinderea companiei a continuat in urmatorii cinci ani, prin deschiderea a inca doua laboratoare (dintre care unul in orasul Giurgiu), a unui centru de imagistica, precum si a unei clinici medicale complete, Med-As Professional, dedicata atat persoanelor fizice, cat si companiilor.

Sursa: Med-As