Jucătoarea noastră este tot mai aproape de a câștiga meciul, cu un scor de 3-0 în setul secund. Halep profită de fiecare greșeală a Karolinei Pliskova, care nu mai reușește să îi pună probleme.

Al doilea set începe bine pentru Halep, după un game dificil, în care Pliskova a avut șansa unui break. Halep a ajuns la șapte game-uri câștigate la rând.

Simona Halep a câştigat primul set cu 6-3, revenind de la 0-3. Jocul româncei este la cote uluitoare, reușind excuții perfecte. Halep returnează excelent și domină fiecare schimb

Simona Halep şi Karolina Pliskova au intrat pe Rod Laver Arena. Pliskova a câştigat tragerea la sorţi şi a ales să înceapă meciul cu serviciul. Jucătoarea de tenis din Cehia a dat startul jocului şi iniţial, părea că îl conduce. Românca noastră revine în forţă după un scor de 3-0 pentru Pliskova şi câştigă primul set al jocului.

Simona Halep şi Karolina Pliskova se înfruntă pentru un loc în semifinale, pe Rod Laver Arena. Meciul a început la 6:40 în această dimineaţă. Românca, locul 1 WTA, joacă acum în sferturi la Australian Open, contra cehoaicei Karolina Pliskova.

.