Călin Șerban (Faimoși), are 44 de ani și este instructor de kitesurfing și schi. Face sport de la 6 ani, a practicat și fotbal, handbal, înot, karate. A  intrat în competiție pentru a răspunde unei provocări totale cum este „Exatlon”.

Cristina Constantinescu (Faimoși), 31 de ani, este instructor de fitness, face sport de la vârsta de 4 ani, a practicat gimnastică, înot, tenis, volei. De 9 ani practică sportul care, spune ea, o reprezintă cel mai bine – karate. Se descrie ca fiind foarte ambițioasa și sociabilă.

Iuliana Aradi (Razboinici), 24 de ani, este instructor de aerobic și o atletă care a demonstrat în concurs, încă de la primul meci, că e o adversară de temut. Deține mai multe titluri naționale și internaționale la atletism, fiind componentă a lotului național al Romaniei.

Cristian Dumitrache (Razboinici), 20 de ani, este pasionat de sport, a practicat arte marțiale (kickboxing) și de câțiva ani s-a dedicat și fitness-ului. Este hotărât să ajungă cât mai departe în concurs și să demonstreze că are o inimă de Războinic.  

 

„O să vă ia salvarea la cât de mult v-ați agitat, ați țipat”

A fost meci de infarct aseară, cu scoruri foarte strânse și răsturnări de clasament, antrenorii aproape că și-au ieșit din minți și au trăit la maximum, alături de concurenți, pasiunea concursului. Ștafeta mixtă a decis scorul meciului în favoarea Războinicilor, cu 10 – 9, punctul final fiind înscris de Gabriel Nedelcu. Tânărul a „zburat” pe traseu, înscriind, fără drept de apel, cele patru cercuri la final, în strigătele de bucurie ale coechipierilor.

Victoria a fost extrem de dorită de  Războinici, după patru meciuri în care au pierdut în fața Faimoșilor. Pauza de baracă, la un hotel de lux, unde să-și poată reface forțele, a venit ca o binecuvântare pentru componenții echipei albastre.

„A prins Giani glas după 4 bătăi. A bătut și el o dată și a început să vorbească. Am avut o zi proastă. Dar chiar și în ziua asta proastă era să câștigăm. De data asta nu am avut ghinion. De data asta pur și simplu am jucat prost. Nici măcar nu au fost ei mai buni ca noi, noi am fost mai proști ca ei, cu câteva excepții. Putem să fim mai buni data viitoare”, a spus Vladimir Drăghia, încercând să explice ce s-a întâmplat cu Faimoșii .

Tensiunea extraordinară a acestui meci, trăită paroxistic și de antrenori, a fost descrisă perfect de Cosmin Cernat, la ceremonia de final:”O să vă ia salvarea și pe tine (n.r. – Vladimir), și pe Giani, la cât de mult v-ați agitat, ați țipat!”.

În această seară, de la 20:00, urmează un nou joc cu miză uriașă, cel pentru Vilă, iar lucrurile devin din ce în ce mai tensionate. O accidentare pune pe jar ambele echipe. Cum se vor descurca Faimoșii și Războinicii, cum îți vor conduce cei doi antrenori echipele față în față cu noile provocări ale concursului aflați urmărind o noua ediție „Exatlon”, în această seară de la ora 20:00.