Noua unitate de tip Drive-Thru integrează cele mai noi și moderne tehnologii din țară, iar costurile totale ale investiției se ridică la peste 9 milioane de lei.

Restaurantul include kiosk-uri pentru comandă, cel mai modern sistem de pregătire a produselor și tehnologie pentru servirea clienților la mese. Clienții au posibilitatea de a comanda produsele preferate și de a le personaliza, într-un mod rapid și ușor la cele 6 kiosk-uri digitale.

În plus, aceștia pot scana contactless ofertele din aplicația McDonald’s pentru mobil, precum și a codului QR din secțiunea MyM Rewards pentru a aduna puncte de loialitate, care apoi se transformă în produse și meniuri din partea casei.

Noul restaurant situat pe Bd. Theodor Pallady, nr 50, are 98 de locuri în interior și 68 de locuri pe terasă.  La cafeneaua McCafé, clienții pot alege specialități de cafea și deserturi gustoase, în funcție de preferințe. Aceștia se pot bucura totodată de produsele preferate McDonald’s pe terasă sau în restaurant sau pot comanda la pachet, de la McDrive sau prin serviciul McDelivery.

Deschiderea acestei noi unități, vine la aproximativ o lună de la inaugurarea celui mai recent restaurant în Râmnicu Vâlcea. Până la finalul anului 2021, McDonald’s plănuiește să deschidă alte două noi restaurante în țară.

Compania asigură clienții că toate restaurantele din țară respectă măsurile interne Siguranță+, angajații sunt echipați cu mănuși și măști de protecție, toate suprafețele sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi, clienții au acces la soluții dezinfectante și sunt încurajați să plătească cu cardul și să respecte toate măsurile de distanțare fizică, astfel încât vizitele la McDonald’s să fie sigure și clienții să poată savura fără griji produsele preferate.

Articol realizat cu sprijinul McDonald’s