Sunt măsuri fără precedent în cazul Caracal. Monstrul Gheorghe Dincă este printre cei mai urâți oameni din România, iar anchetatorii au dispus măsuri speciale.

Oamenii legii iau în calcul faptul că Dincă ar putea fi atacat în spațiul public. Din acest motiv, sunt luate măsuri speciale, fără precedent. Doar procurorii DIICOT și șeful Poliției știu momentul în care este scos Dincă din arrest și dus la audieri. Nu se anunță cu o oră sau cu două înainte, așa cum se întâmplă în mod normal, în cazul deținuților care se află în arest.

Mai mult, sunt luate măsuri de siguranță și pentru ca Dincă să nu-și pună capăt zilelor. Acesta este ținut într-o cameră în care sunt senzori de mișcare, pentru monitorizarea fiecărui pas pe care îl face criminalul din Caracal.

Zilele trecute, Dincă a fost extrem de nervos din cauza condițiilor din închisoare! Potrivit România TV, monstrul din Caracal a răbufnit în fața anchetatorilor, din cauza condițiilor în care este ținut în pușcărie. Se pare că Dincă este foarte supărat că nu este servit cu apă proaspătă, ci primește una caldă, de la robinet. Dincă stă mai mult supărat și nu vorbește cu nimeni.

Dincă a mai făcut o criză chiar în curtea locuinței lui, când a început să plângă și să regrete ceea ce a făcut.