Elefant.ro asigură transport gratuit la orice comandă plasată pentru persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, dorind să contribuie la protejarea acestei categorii de populație, în contextul actualei situații de urgență generată de pandemia de COVID-19.

Sergiu Chircă, CEO Elefant.ro: “În această perioadă ne concentrăm să aprovizionam familiile cu lucrurile absolut necesare, asigurând livrarea la timp a produselor de care este mare nevoie acum. Persoanele cu vârsta peste 65 de ani sunt un segment mai special pentru că sunt cele mai afectate de restricțiile de circulație din această perioadă. Dorim să oferim românilor posibilitatea de comanda produsele necesare părinților și bunicilor, din confortul casei, în siguranță”.

Pentru a beneficia de transport gratuit, codul SENIOR trebuie introdus în pagina de finalizare a comenzii. Beneficiul este valabil până la data de 19 aprilie, cu posibilitate de prelungire în funcție de evoluția situației naționale.

Siguranța clienților, dar și a angajaților, este principala preocupare a Elefant.ro în această perioadă. Din acest motiv, compania încurajează clienții să folosească la plată cardurile bancare pentru a diminua interacțiunea cu numerarul în perioada următoare. De altfel, în această perioadă, plățile cu cardul au ajuns să reprezinte 50% din total, în creștere de la 20%.

Sergiu Chircă: “Pentru a proteja clienții și angajații am decis închiderea temporară a punctelor de livrare. Clienții care și-au comandat produsele cu ridicare de la pickup-point și nu au reușit să le preia vor primi coletele prin curier, acasă. Totodată, asigurăm cele mai sigure condiții de lucru la centrul de logistică, toți angajații noștri folosind măști și mănuși, iar spațiile fiind dezinfectate cu regularitate”.

Elefant.ro mulțumește totodată companiilor de curierat partenere care, în ciuda contextului actual, depun toate eforturile pentru ca produsele să fie livrate la timp și în siguranță.