Porneşti din parcare, te opreşti în prima groapă să laşi capetele de bară şi pleci mai departe. Ieşi  în bulevard şi continui deplasarea cu maxim 5 km/h. Nu mai e loc …de comentarii. Şi tocmai când credeai că o sa rămâi fără benzină, un vecin săritor de intersecţie îşi oferă bara faţă să te împingă până la primul peco. Sau până la primul din faţă. Coloana merge mai departe.

Poate că traseul descris mai sus este al celui mai ghinionist şofer din Bucureşti. Poate ţi s-a întâmplat şi ţie.

Cert e că maşinilor nu le merge deloc bine în Bucureşti. Accidente cu miile (numai în primele 7 luni din 2009 au avut loc 2500 ), trafic infernal şi, să nu uităm, din ce în ce mai multe furturi. Maşina care să treacă peste toate acestea zilnic nevătămată, maşina ideală pentru Bucureşti …nu există!

Pentru maşina ta însă, există Groupama Asigurări. Creată în urma procesului de fuziune a Asiban şi BT Asigurări, Groupama deţine deja o reţea de peste 300 de agenţii şi puncte de lucru prin care asigură tot ce contează pentru tine.

Condu-ţi maşina departe de riscuri şi parchează-ţi daunele la Groupama Asigurări. Poliţele RCA şi CASCO, flexibile şi personalizate, îţi asigură maşina de accident, furt, fenomene naturale, incendii şi explozii.

Drum bun în fiecare zi!

 

Te-ar putea interesa și: