Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, a făcut dezvăluiri despre cum decurg căutările de probe în cazul crimelor de la Caracal. Acesta punctează faptul că anchetatorii nu vor pleca din casa lui Gheorghe Dincă până nu verifică tot.

„Va trebui să se curețe locul. Înaintea săpăturilor se va scana terenul. Să vedem dacă sunt gropi și ce se întâmplă acolo. Se va intra și în casă, în buncăre, subsoluri. Se va intra în toate. Procurorul a spus că nu pleacă de aici până când nu verifică tot. Omul construia lucruri și se ocupa de multe chestiuni.

El pare boierul. Oamenii au scos mizeria, au pus-o în sită. El (Gheorghe Dincă n.r) arată cu degetul acolo și ei sapă după șoșoni. Sunt puși într-o postură ingrată. Au ajuns să facă lucruri ciudate. Nici nu vorbește, e așa plictisit. El este boierul care dă ordine.

Miroase a cimitir, a hoit din pereți.”

Luni dimineața s-au reluat căutările de probe în casa lui Dincă după ce anchetatorii au adus un nou mandat de percheziţie. Marți va fi adus un aparat special ca terenul să fie scanat iar dacă vor fi nereguli, anchetatorii vor sparge cimentul.