Programul optimi UCL 9-10 martie

  • Marți, 9 martie, ora 22:00 – Borussia Dortmund vs. Sevilla
  • Marți, 9 martie, ora 22:00 – Juventus vs. FC Porto
  • Miercuri, 10 martie, ora 22:00 – Liverpool vs. Leipzig
  • Miercuri, 10 martie, ora 22:00 – PSG vs. Barcelona

Vor fi așadar 4 meciuri pe muchie de cuțit, în care se poate întâmpla orice. Confruntările de Champions League au fost și vor fi mereu interesante și pentru pasionații de pariuri pe fotbal, care pot profita de cote excelente din oferta de pariuri online Unibet, agenție online care pune la bătaie și un premiu de 125.000 RON care va merge la clientul care va reuși să răspundă corect la 6 întrebări legate de meciurile de mai sus.

Borussia Dortmund vs. Sevilla

Prima manșă dintre cele două echipe a fost foarte spectaculoasă. Andaluzii au deschis scorul rapid, dar apoi Dortmund a întors rezultatul și scorul final a fost 3-2.

Dortmund speră să profite de avantajul terenului propriu, unde a obținut patru victorii la rând în ultimele meciuri. De altfel, nemții nu au mai pierdut acasă de pe 12 decembrie, când Stuttgart s-a impus cu 5-1. În schimb, Sevilla nu are un moral prea bun, având în vedere că vine după eliminarea din Cupa Spaniei, deși a învins FC Barcelona cu 2-0 în prima manșă. Returul s-a terminat cu 3-0 pentru catalani.

În weekend, Dortmund a cedat din nou în fața lui Bayern, scor 4-2, iar Sevilla cu 1-2 pe terenul lui Elche.

Se așteaptă așadar un nou meci cu goluri multe, motiv pentru care pontul recomandat la această partidă este Ambele Înscriu și Peste 2.5 goluri în meci, la o cotă de 1.80 disponibilă în secțiunea de Pariuri Combo de la Unibet.

Juventus vs. FC Porto

Juventus caută să pună mâna pe un nou trofeu Champions League de mai bine de două decenii, dar cel mai departe au ajuns în finala din 2017. În campionat, situația lui Juventus nu mai este la fel precum în precedentele sezoane din Serie A, cu Inter și Milan în mare formă, dar atenția principală a torinezilor este îndreptată spre Champions League.

Juventus o va întâlni pe FC Porto, echipă pe terenul căreia a pierdut cu 2-1 în tur. O victorie cu 1-0 ar fi suficientă pentru Juventus, iar acest lucru pare realizabil, având în vedere că defensiva lui Pirlo este extrem de străpuns, mai ales pe propriul teren – un singur gol primit în cele mai recente 8 meciuri.

Ultima dată când Juventus a întâlnit-o acasă pe FC Porto a fost în 2017, iar scorul a fost 1-0 pentru italieni. Juventus a mai câștigat două meciuri acasă cu FC Porto, în 1984 și 2001.

Un pont ce merită încercat la acest meci este acela că Nu înscriu ambele echipe, la o cotă de 1.83 în oferta de pariuri online pe Liga Campionilor Unibet. Acest pariu vine și cu avantajul că ar fi câștigător chiar și în cazul în care portughezii se impun la zero. Cei curajoși pot încerca și un pariu special la Unibet, Juve câștigă la zero, cotat cu 2.30.

Liverpool vs. Leipzig

Cei de la Leipzig au fost învinși în manșa tur cu 2-0, iar Liverpool pornește cu prima șansă la calificare pe Puskas Arena din Budapesta. În plus, Liverpool a arătat în Champions League o formă complet diferită față de cea din campionat, unde nu o duce deloc bine, fiind pe poziția a 7-a, cu 6 eșecuri consecutive pe propriul teren.

În întreaga istorie europeană, Leipzig a obținut victoria la cea mai mare diferență în 2017, un 4-1 pe terenul lui AS Monaco în grupele Champions League. În schimb, Liverpool a suferit cea mai drastică înfrângere europeană acasă în grupele Champions League 2014, un 0-3 cu Real Madrid.

Având în vedere apetitul ofensiv al celor de la Leipzig, sunt însă șanse ca partida să fie spectaculoasă, cu multe goluri marcate. De aceea, pontul indicat pentru acest meci este Ambele Marchează și Peste 2.5 goluri, la o cotă de 1.92 în secțiunea Pariuri Combo de la Unibet.

Un amănunt interesant – Leipzig a câștigat cu 3-0 în fiecare din ultimele 3 deplasări din Budesliga.

PSG vs. Barcelona

PSG a dominat categoric prima manșă, în care s-a impus cu un 4-1 fără comentarii. FC Barcelona are însă deja experiența din 2017, când a eliminat-o pe PSG după o altă înfrângere la scor în turul optimilor (0-4), reușind să se impună în manșă a doua cu 6-1.

Totuși, PSG este acum o echipă mult mai experimentată, care și-a arătat valoarea și la nivel continental, drept dovadă stând finala Champions League jucată anul trecut.

Pentru cei care cred în miracole, 15.00 este cota ca FC Barcelona să obțină calificarea în sferturile Champions League. Totuși, e de așteptat că PSG să „sufle și în iaurt” după pățania din 2017 și să se apere extraordinar în acest meci. Astfel, merită încercat pariul pe Sub 3.5 goluri, la o cotă foarte bună în oferta Unibet, 1.77.

Cotele prezentate în acest articol sunt disponibile la Unibet, agenție la care cei care mizează pre-meci minim 50 RON – cu funcția Creare Pariu – pe orice meci din Champions League la o cotă de 1.40+ primesc un pariu live de 25 RON.