Fiind perioada cadourilor, MarketOnline  vine cu cateva oferte de nerefuzat pentru impatimitii de gaming.

Este vorba despre 2 laptopuri ultra-performante: Toshiba Qosmio X500-118 si Asus M60J-JX092V, laptopuri care fac furori in lumea pasionatilor de jocuri PC datorita caracteristicilor impresionante: procesor core I7, sistem de operare Windows 7 preinstalat, hard disk cu un spatiu imens etc, la care MarketOnline ofera CADOU cate un Telefon Dual Sim cu 2 fete conceput pentru persoanele care poarta doua telefoane mobile GSM simultan. 2 fete pentru fiecare personalitate, gamer-ul inrait si persoana normala!

0-48535-toshx5004.jpgToshiba Qosmio X500-118 este cel mai inteligent dispozitiv de divertisment din lume – Născut la convergenţa dintre lumile TV şi PC, Quosmio înseamnă „universul meu personal”. Proiectat pentru a fi cel mai bun „centru” mobil pentru divertismentul pe computer, Qosmio integrează tehnologii avansate pentru a simplifica şi colora viaţa utilizatorului. Orice caracteristica a notebook-ului Toshiba Qosmio X500-118 este la superlativ, indiferent ca vorbim de design, functionalitate sau performante: processor cu 4 nuclee 720QM, display TrueBrite 18,4 inch HD+, placa video nVidia GeForce GTS 360M dedicata cu 1024 MB, memorie RAM 8192 MB, difuzoare incorporate Harman Kardon, unitate optica blue- ray RW, tastatura numerica.

Nici modelul de la Asus nu merita trecut cu vederea. M60J-JX092V   este un notebook destinat gaming-ului, iar designul sau insipira putere si calitate. Display-ul impresionant HD de 16 inch este capabil sa afiseze imagini de o calitate si o luminozitate ridicata.

Pe partea de performanta nu putem avea decat cuvinte de lauda, Asus M60J-JX092V reusind sa se ridice la cele mai inalte standarde datorita tehnologiei de ultima generatie inglobata. Procesorul Intel Core i7 720QM ruleaza la frecventa de 1600Mhz. Aplicatiile de ultima generatie necesita resururse din ce in ce mai ridicate, insa Asus vine in intampinarea acestor nevoi, introducand o cantitate de 4096MB memorie RAM. Un notebook destinat gamerilor nu poate sa neglizeje partea grafica, nevoia de fluenta si frameuri in jocuri. Astfel, Asus M60J-JX092V beneficieaza de o placa grafica dedicata nVidia GeForce GT240M cu 1024 MB memorie ram dedicata.

Cadoul primit la achizitia unuia dintre aceste laptopuri este un gadget absolut necesar in zielle noastre cand  avem nevoie de 2 telefoane mobile simultan, cu cartele SIM din retele diferite. Acesta nu este doar un dual-sim obisnuit, este un telefon care dispune fizic de 2 fete individuale si care functioneaza ca telefoane separate.Cadoul oferit de MarketOnline  inglobeaza aceste functionalitati il poti primi in perioada 01.03. 2010 – 16.03.2010.

De asemenea, in aceasta perioada te poti bucura si de promotiile speciale de martisor propuse de MarketOnline. Poti gasi cadoul ideal pentru persoana draga la cele mai bune preturi!