Evoluție de ultimă oră în cazul Mario Iorgulescu. Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal s-a trezit din comă şi se simte mai bine, fiind vegheat de familie, fără pază.

Procurorii români au primit informațiile de la medicii italieni, acolo unde este internat cel care a produs un teribil accident de circulație, în urma căruia a decedat tatăl a doi copii.

Astfel, Mario Iorgulescu se simte bine, a fost deconectat de la aparate și a început să mănânce. Prin ordin european de anchetă au fost cerute informații de la spital iar unitatea spitalicească le-a pus la dispoziția autorităților din România de îndată, informează Antena 3.

Procurorii de la noi au mers pe trei variante: 1. Să suspende cauza până când starea de sănătate îi permite să fie audiat, legea le dă această posibilitate.

2. Să se deplaseze acolo sau să aștepte că fiul lui Gino Iorgulescu să poată fi cooperant. La două luni de la transferul în clinica din străinătate, procurorii au hotărât să nu suspende ancheta și nici să se deplaseze acolo.

3. Așteaptă ca el să fie bine și să se întoarcă în România, iar acest lucru pare că este destul de aproape, pentru că spitalul arată în răspunsul trimis autorităților române, că ”În aceste momente audierea persoanei Iorgulescu nu este posibilă și prin consecință nu este permisă interacțiunea. De la internare și până acum starea sa prezintă îmbunătățiri”.

Familia nu s-a dezlipit de lângă el, iar acesta este internat fară pază. În consecință, dacă se face bine și vrea să fugă, Mario Iorgulescu poate face asta.